Alles begint bij jouw verhaal. Dat zal overtuigen als jij er overtuigd van bent. Zo zal je inspireren als jij geïnspireerd bent!Kernboodschap!


Do the unexpected’ Wat een fantastisch voorbeeld van een presentatie die werkt én raakt! Waarom?


Jezelf zijn.


’Welkom allemaal, doe maar even je ogen dicht’. Waarom zei ik dat eigenlijk?


Spreektrauma


Spreektrauma: ernstige spreekangst als gevolg van een pijnlijke ervaring met spreken in het openbaar.

Geef je over!


‘In het hier en nu kan je niets gebeuren’. Inspirerende dialoog tussen Theo Maassen en Eva Jinek over ‘spreken in het openbaar’.


Coachstijl


De essentie van coaching. In 20 seconden. Duidelijker dan deze video kan het niet worden uitgelegd. Louis van Gaal en Willem van Hanegem. Zoek de verschillen!


Niet-weten!!


Op een nieuwssite stond ‘Welke 10 bekende Nederlanders gingen dit jaar niet naar Ibiza?’. En toen klikte ik er ook nog op! Waarom?


Wees écht!


Kwetsbaarheid als kracht. Door écht te zijn, je niet te verbergen en te uiten wat er in je leeft, zal je moeiteloos boeien en werkelijk raken!


Groep bestaat niet?


We spreken de hele dag als vanzelf. Heel normaal. Zonder er over na te denken. Waarom dan ook niet wanneer we voor een groep staan?


Vrouw


Oprichter Arold Langeveld sprak met Red Magazine over waar in het bijzonder vrouwen tegen aan kunnen lopen bij presenteren.


Stilte graag!


Stiltes doen er toe! Het zijn de punten en komma’s in je verhaal waardoor je goed te volgen bent. 


Coachtalent?


Je hebt presentatiecoachtalent? En je wilt zelf leren hoe je een ander authentiek, boeiend en professioneel kunt leren presenteren? Wist je dat er een unieke Opleiding tot Professioneel Presentatiecoach bestaat? Kijk op www.schoolvoorpresentatiecoaching.nl
voor alle info. In de jaaropleiding van 2024 is nu nog plaats!


Vivian vertelt


Televisiepresentatrice Vivian Reijs vertelt over haar samenwerking met Arold Langeveld, de oprichter van Speaking Happens. “Ik wil geen rol spelen”, zegt ze. Dus is ze gewoon zichzelf en laat ze haar woorden komen, zoals ze komen.

Spreek met je navel… niet met je snavel.