Persoonlijke presen­tatie­­coaching is de meest effectieve manier om ontspannen, boeiend en professioneel te leren presenteren.


Individuele
Presentatie­coaching

1-op-1 coaching bij presenteren…WERKT!
Jouw natuurlijke, ontspannen spreekstijl is het vertrekpunt. Om daar te komen kijken we naar wat jou er van weerhoudt om écht jezelf te zijn voor een groep. Als je gevoeld hebt hoe gemakkelijk het eigenlijk is om natuurlijk te spreken zonder er bij na te denken, gaat er al veel vanzelf. Daarna kijken we samen naar hoe we je met techniek en tips & tools die bij je passen nog aantrekkelijker kunnen laten presenteren. Ook jij kunt ontspannen jezelf zijn wanneer je presenteert.
Kom je het ervaren?

Executive
Presentatie­coaching

Als CEO, directeur of manager wil je op individuele basis worden bijgestaan in je voorbereiding op een belangrijke presentatie. Arold Langeveld, Roeland Kooijmans en Joyce Oomen hebben jarenlange ervaring met sprekers die zich op hoogste niveau profileren. Bij leidinggevende sprekers is het van groot belang dat er op professionele, overtuigende en aantrekkelijke wijze wordt gecommuniceerd voor grote en kleine groepen en/of een camera.

Naar woorden hoef je niet te zoeken. Ze vinden jou.