Persoonlijke presen­tatie­­coaching is de meest effectieve manier om ontspannen, boeiend en professioneel te leren presenteren.


Individuele
Presentatie­coaching

1-op-1 coaching bij presenteren…WERKT!
Jouw natuurlijke, ontspannen spreekstijl is het vertrekpunt. Om daar te komen kijken we naar wat jou er van weerhoudt om écht jezelf te zijn voor een groep. Als je gevoeld hebt hoe gemakkelijk het eigenlijk is om natuurlijk te spreken zonder er bij na te denken, gaat er al veel vanzelf. Daarna kijken we samen naar hoe we je met techniek en tips & tools die bij je passen nog aantrekkelijker kunnen laten presenteren. Ook jij kunt ontspannen jezelf zijn wanneer je presenteert.
Kom je het ervaren?

Individuele Presentatiecoaching
Speaking Happens biedt 1-op-1 coachingsessies van 2,5 en 4 uur. Een presentatiecoach kan ook een gehele dag met jou en je collega’s werken om alle facetten van de presentatie te verbeteren. Je kunt kiezen voor een enkele sessie of een traject van meerdere sessies.

Na je online intake stellen we een aantal sessies voor n.a.v. de thema’s die je hebt aangegeven. Als je wilt starten kun je d.m.v. het online aanmeldformulier je voorkeursdata en -locatie aangeven. Je ontvangt dan z.s.m. een bevestiging.
De presentatiecoach met de expertise die aansluit bij jouw coachvraag, zal vooraf nog even contact met je opnemen.

Alles m.b.t. presenteren kan deel uitmaken van de presentatiecoaching. Onze unieke QandA® -methode voor korte en stressloze voorbereiding leidt tot ‘Van-Zelf-Sprekend Presenteren’. Video wordt gebruikt om je vorderingen zelf te kunnen waarnemen. Alles waar jij tegenaan loopt, kan worden belicht. Ook ‘omgaan met kritische vragen’ bijvoorbeeld, kan worden geoefend zodat je daar op een effectieve manier mee leert omgaan.

Tevens bezit Speaking Happens unieke expertise en ervaring op het gebied van spreektrauma; ernstige spreekangst als gevolg van een pijnlijke ervaring tijdens een presentatie. Je angst zal door zorgvuldige begeleiding plaatsmaken voor hervonden zelfvertrouwen en spreekplezier waardoor je veel situaties waarin je ‘moet’ spreken niet meer hoeft te ontwijken.

Coaching vindt plaats in Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Leiden en Breda. In België in Brussel, Antwerpen en Gent. Ook op op een eigen locatie kan presentatiecoaching plaatsvinden.
Neem contact op via het contactformulier voor meer informatie over de mogelijkheden, tarieven, etc.

Executive
Presentatie­coaching

Als CEO, directeur of manager wil je op individuele basis worden bijgestaan in je voorbereiding op een belangrijke presentatie. Arold Langeveld, Roeland Kooijmans en Sylvie Verleye hebben jarenlange ervaring met sprekers die zich op hoogste niveau profileren. Bij leidinggevende sprekers is het van groot belang dat er op professionele, overtuigende en aantrekkelijke wijze wordt gecommuniceerd voor grote en kleine groepen en/of een camera.

Executive Presentatiecoaching
Executive Presentatiecoaching geldt voor CEO’s, directie- en MT-leden, BN’ers, politici, topsporters, TEDx-sprekers, universitair docenten, advocaten en voor iedere presentatie die wordt vastgelegd voor televisie, internet en/of andere media-doeleinden.

Coaching vindt plaats in Den Haag, Amsterdam, Utrecht. In Belgie in Brussel, Antwerpen en Gent. Ook op op uw eigen locatie kan presentatiecoaching plaatsvinden.

Neem contact op via het contactformulier voor meer informatie over de mogelijkheden, tarieven, etc.

Naar woorden hoef je niet te zoeken. Ze vinden jou.