Persoonlijke presen­tatie­­coaching is de meest effectieve manier om ontspannen, boeiend en professioneel te leren (online) presenteren.


Individuele
Presentatie­coaching

1-op-1 coaching bij presenteren, live of online…WERKT!
Jouw natuurlijke, ontspannen spreekstijl is het vertrekpunt. Om daar te komen kijken we naar wat jou er van weerhoudt om écht jezelf te zijn voor een groep. Als je gevoeld hebt hoe gemakkelijk het eigenlijk is om natuurlijk te spreken zonder er bij na te denken, gaat er al veel vanzelf. Daarna kijken we samen naar hoe we je met techniek en tips & tools die bij je passen nog aantrekkelijker kunnen laten presenteren. Ook jij kunt ontspannen jezelf zijn wanneer je presenteert.
Kom je het ervaren?

Executive
Presentatie­coaching

Als CEO, directeur of manager wil je op individuele basis worden bijgestaan in je voorbereiding op een belangrijke presentatie. Arold Langeveld, Roeland Kooijmans, Joyce Oomen, Arie Rustenburg en Puck van Doorn hebben doorleefde ervaring met sprekers die zich op het hoogste niveau profileren. Bij leidinggevende sprekers is het van groot belang dat er op professionele, overtuigende en aantrekkelijke wijze wordt gecommuniceerd voor grote en kleine groepen en/of een camera. Het risico op imagoschade moet worden geminimaliseerd en daarom is het van belang dat je wordt ondersteund door de beste presentatiecoaches, met ervaring in het bedrijfsleven, die, ook inhoudelijk, kunnen meedenken op het niveau van een executive.
De eerste sessie over de inhoud, opbouw en structuur van de presentatie kan eventueel online via Zoom plaatsvinden. Een link naar de opname van de sessie wordt dan na afloop toegestuurd email.

Naar woorden hoef je niet te zoeken. Ze vinden jou.